Jouw bedrijf in het zonnetje!

Zon, zomer, zin! Wil jij je bedrijf op een mooie manier presenteren aan je opdrachtgevers? Geef je relaties een kijkje in je bedrijfspand, via een virtuele tour!

Bij een virtuele bedrijfstour worden bedrijven van binnen gefotografeerd en kunnen eenvoudig opgenomen in de Google zoekresultaten en Google Maps. Met mogelijkheden zoals rondlopen, inzoomen, uitzoomen etc. lijkt het lijkt sterk op een filmpje. Het is de techniek die je vast wel kent van Google Streetview.

Een virtuele tour stelt bedrijven in staat om zich beter visueel te presenteren op internet en tour kan natuurlijk óók op je eigen website worden geplaatst! Websites met een virtuele tour worden 40% meer wordt bezocht en bezoekers blijven 5 keer zo lang blijven hangen.

Het is een ontzettend leuke en effectieve manier om je bedrijf in het zonnetje te zetten. Profiteer nu van onze aantrekkelijke zomeractie!

Het Ontwerploket geeft 15% korting op een Google virtuele bedrijfstour.
Ruimte tot 250 m2 normaal € 325,00 nu € 275,00
Ruimte tot 500 m2 normaal € 499,00 nu € 424,00

Geef voor 30 juli 2019 aan of je van deze aanbieding gebruik van wilt maken, dan kunnen we in de zomerperiode deze mooie virtuele tour realiseren.

En mooi meegenomen… in Zuid-Holland berekenen we geen reiskosten.

Uiteraard is een combinatie met reguliere bedrijfsfotografie mogelijk. De foto/videograaf is er dan toch 😉 Neem contact op met Astrid Honcoop en vraag naar de mogelijkheden!
post@ontwerploket.nl
06-45644673

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *