Astrid Honcoop

Korte Biografie

Een paar details…

Hoi, ik ben Astrid Honcoop, de initiatiefnemer van Het Ontwerploket. Het tienjarig jubileum van Honc Design | Grafisch ontwerp en dus het werkzaam zijn als zelfstandig ondernemer was min of meer de aanleiding voor de volgende stap. En ik heb zin om een impuls te geven aan het ondernemen zelf. Diensten verder ontwikkelen, kennisdelen en samenwerkingen aangaan om onze klanten een totaalpakket aan te bieden. Doorpakken dus. Die bundel ervaringen met Honc Design neem ik natuurlijk mee.

Die creativiteit en veelzijdigheid gaat door in privétijd. Ik zet me in voor projecten in mijn woonwijk op het gebied van communicatie tussen gemeente en bewoners. Ik vind het prettig en inspirerend om steeds nieuwe mensen te leren kennen om hun vervolgens aan te sporen met creatieve ideeën. Ik houd van actief bezig zijn in de natuur, hardlopen, zwemmen, fietsen, vaak genoeg ontstaan dan de beste ideeën. Thuis geniet ik van mijn gezin, als laatst genoemd maar het belangrijkste van alles natuurlijk 😉

Nu weet je een klein beetje wie het eerste aanspreekpunt is, maar wil je meer weten of een keer afspreken voor een kennismaking? Leuk! Dan pakken we meteen door, met koffie natuurlijk.

Mail naar post@ontwerploket.nl of laat je gegevens achter via het contactformulier

Ervaring

Grafisch ontwerper sinds 2005

In mijn werk combineer ik mijn passie voor beeld en kleur met kennis van effectieve communicatie. Ik werk snel, flexibel en denk graag praktisch met je mee. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Adobe photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Acrobat
Microsoft Word
Mircrosoft excel
Micosoft powerpoint
Mailchimp nieuwsbrief