Ook een begrijpbaar document nodig?

Het ontwerploket zorgt ervoor dat je informatie wél begrepen en gelezen wordt!

Maar wat communiceer je precies en hoe communiceer je de informatie? Waar kan het beter? Waar kan het anders? Omdat je zelf bezig bent met focus in je bedrijf, vergeet je soms de bewustwording naar buiten toe.

Communiceren hoort bij ons dagelijks leven

ls ondernemer ben je druk met je bedrijf. Het bouwen aan je zichtbaarheid is een tijdrovende klus. Goed opgemaakte documenten zijn nodig voor zowel externe als interne communicatie. Tegenwoordig moet je overal rekening mee houden. Print is nog steeds een essentieel onderdeel van je informatievoorziening, maar ook digitaal gebeurt er veel. Het is veel omvattend om het allemaal zelf te doen.

Speciaal hiervoor heeft Het Ontwerploket pakketten samengesteld. Het Ontwerploket denkt mee, ontzorgt en ontwikkelt verschillende visuals voor je bedrijf. Samen bouwen we in een afgesproken periode naar een goed en compleet pakket voor je documentatie, informatie en communicatie. Stap voor stap bouwen aan je fundament voor je bedrijf en de zichtbaarheid voor klanten én opdrachten. Met het afnemen van een pakket hoef je niet steeds opnieuw een prijs aan te vragen. En kan jij je vragen gewoon doorzetten naar het Ontwerploket, zonder dat gelijk de teller aan gaat. Lekker handig, makkelijk en toegankelijk. En kan jij doen waar je goed in bent!

Handig voor een zelfstandig ondernemer, maar ook voor MKB bedrijven als ondersteuning voor je marketing- of communicatie afdeling.

Laat het ons weten 

stappenplan